Комерцијалист - Електро инженер

Фирма за големопродажба и дистрибуција на електроматеријали  и опрема вработува електроинженер на позиција комерцијалист. Потребни кавалификации:

  • Висока стручна подготовка
  • Возачка дозвола, Б категорија;
  • Најмалку 1 година искуство во продажба;
  • Комуникациски  вештини;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Искуство во работење со електроматеријали;
  • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

             Сите заинтересирани кандидати да се јават на тел. број 077 552 260 или да достават CV на office@gpower.com.mk

КЛИКНИ