Комерцијалист за продажба

За компанијата: NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето... повеќе за компанијата »

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА 

Потребни обврски

 • Градење и развој на продажна мрежа
 • Одржување и унапредување на продажните цели и таргети
 • Одржување на комуникација и грижа за продажните акаунти
 • Промоција и едукација за производите на компанијата
 • Претставување на продуктното портфолио и компанијата пред трети лица

Потребни квалификации и вештини

 • Завршено минимум ССС
 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини.
 • Искуство и способност за работа на терен
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
 • Добра организациски способности и управување со времето
 • Иницијативност, темелност и целосна посветеност на работата;
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност.
 • Предходно искуство со работа со лекови, додатоци на исхраната, медицински помагала и функционални производи ќе се смета како предност
 • Образование, знаење или предхосно искуство во  фармација и медицина исто така ќе се смета за предност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »