Office Manager

За компанијата: ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 6 дена
  • ФМС дооел
  • Активен до 25.09.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)