Деловен Секретар-ка

  • Објавен пред 3 месеци
  • Логинг Електроникс
  • Активен до 10.09.2020
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Бараме личност која ќе биде огледало на Логинг Електроникс, личност за прв прием на странки и почетна комуникација со нив, генератор на пријатна околина. Придружете ни се!

  • Повеќе за работната позиција позиција „Деловен Секретар-ка" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на нашата веб-страница на следниов линк.
  • Задолжително пополнете ја апликацијата за работа која се наоѓа на следниот линк.
КЛИКНИ