Општ работник во производство

  • Објавен пред 11 месеци
  • Кобил Дооел
  • Активен до 24.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Битола

Кобил Дооел од Битола има потреба од вработување на:

 

Oпшти работници во производство

 

Сите заинтересирани кандидати и кандидатки се добредојдени да аплицираат на: kobil@t.mk 
или да се јават лично во нашите простории на Новачки пат бб (наспроти француски гробишта)

КЛИКНИ