Студирате и потребна ви е работа со скратено работно време?

  • Објавен пред 5 месеци
  • Дримленд
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Игротеки ДРИМЛЕНД имаат потреба од персонал за работа (воспитувачки и девојки за послужување) за скратено работно време на возраст од 18 до 28 год. Работно искуство не е потребно.

Огласот важи за следните наши локации: Аеродром, Влае, Тафталиџе и Центар.

Испратете CV на dreamland.skopje@yahoo.com. ( нагласете за скратено работно време)

КЛИКНИ