ТЕКСТИЛЕН ТЕХНИЧАР ЗА РАБОТА

  • Објавен пред 12 месеци
  • Декра
  • Активен до 24.06.2019
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

За потребите на својот клиент,  германски реномиран производител на конфекциски долни делови (панталони/здолништа) за работа на неопрeделено време,  Декра ја објавува следната позиција:

  • ТЕКСТИЛЕН ТЕХНИЧАР ЗА РАБОТА

Потребно е кандидатот да ги поседува следните квалификации:

  • Високо образование (технички факултет/текстилен инженер- конфекционер);
  • Искуство во конфекција;
  • Напредно познавање и користење на говорен и пишан германски јазик;
  • Возачка дозвола Б- категорија.

*Поседување сопствено возило ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати да испратат биографија на следната електронска адреса: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 24.06.2019.

КЛИКНИ