Фармацевт и Фармацевски техничар

  • Објавен пред 11 месеци
  • Apteka Herba
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Аптека Херба вработува Дипломирани фармацевти со завршен (ВСС)Фармацевтски факултет, со лиценца за работа и да имаат претходно работно искуство, за вработување на неопределено време и

Фармацевтски техничари со завршено (ССС) Средно фармацевтско училиште, со положен стручен испит и истите да имаат претходно работно искуство, за вработување на неопределено време.

Заинтересираните кандидати да достават CV со фотографија на следнава е-маил адреса : contact@aptekaherba.mk

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените услови ќе имаат предност. 

Општи правила за аплицирање:
- именување на документ за аплицирање-CV (име и презиме на апликантот)
- назнака на позиција за која се аплицира

ПЗУ Аптека Херба Скопје

КЛИКНИ