Оператор за прием на рекламации

Активни огласи од Сервис Македонија:

Оператор за прием на повици

Друштвото за сервисирање и одржување на електронски уреди за широка потрошувачка СЕРВИС МАКЕДОНИЈА, распишува оглас за вработување на:

Оператор за прием на рекламации

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • ССС/ВСС
 • Поседување на одлични вербални способности и вештини на ефективна комуникација со клиенти
 • Претходно работно искуство и познавање на апарати за домаќинство ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на работа со MS Office
 • Аналитичност, објективност, тимски работник
 • Систематичност, организираност, иницијативност

Одговорности и работни задачи:

 • Прием на клиенти и производи поради рекламација
 • Пружање телефонска помош и помагање на клиентите во однос на ракувањето и проблемите кои клиентите ги имаат со уредот кој се рекламира
 • Основна проверка на рекламираниот производ, за да се утврди правилната инсталација и приклучување на истиот
 • Отвoрање, проследување и контрола на сервисни налози сѐ до нивно конечно решавање
 • Следење на трендовите на проблемите со производите и соодветна реакција кај сите поврзани субјекти
 • Подготвување на тековни и периодични извештаи.

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Континуирана обука
 • Работно време: 40 часа неделно

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, аплицирајте на означеното копче за брза апликација. Огласот е активен до 10.06.2024 година

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »