Office Assistant

 • Објавен пред 3 месеци
 • Везика ДООЕЛ
 • Активен до 21.04.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Бараме одговорна и доверлива личност, која ќе ја води нашата канцеларија во Скопје. Со половина работно време и можност за повремена работа од дома.

Главни обврски:

 • Комуникација со сметководството, банка, институции. (2-5 фактури/изводи месечно)
 • Комуникација со клиенти. Прием на повици, емаил пораки.
 • Собирање и анализа на податоци.
 • Организација на состаноци и координација.
 • Евиденција во ЦРМ систем.
 • Набавки и оддржување.
 • Останати дневни и тековни потреби и поддршка на активностите на фирмата.

Очекуваме да поседувате:

 • Вештина за работа со компјутер: емаил, ворд, календар, ФБ, . . .
 • Амбиција за онлајн маркетинг и продажба.
 • Англиски јазик се подразбира, Германски е пожелно.

Образовен профил (ВСС ќе биде предност):

 • Економски, Правен, Медицина-Фармација-Стоматологија, Германски, ИТ

Нудиме:

 • Половина работно време 20ч неделно, и флексибилни саати.
 • Можност за работа од дома повремено.
 • Можност за дополнителни усовршувања и напредување.
 • Работа со клиенти од УСА, Швајцарија.
 • Развојни и високотехнолошки проекти.

Компанијата се занимава со ИТ Технологии, Биотехнологија, Едукација и Консултантство.

Сметаме дека ова е добра прилика за личност во фаза на студии и усовршување, други обврски, фри ленсер активности, .... Moжност за обуки и до-усовршувања. Можност за пракса.

Доколку сте заинтересирани, ваша биографија и дополнителни сертификати (англиски јазик, маркетинг, комуникација, програмирање, . . .) исрпатете ги на: team@vesica.mk со назнака: OA0419

КЛИКНИ