Магационер

 • Објавен пред еден месец
 • Толлакс
 • Активен до 25.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници, маркети и дистрибуција на кондиторски производи

имаме потреба од

Магационер


Нудиме:

 • Непосредно вработување,
 • Вработување без пробен период,
 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • Работа во динамичен тим,

Основни задачи:

 • Спремање на роба ,
 • Прием на роба,
 • Редење на роба 
 • Следење на залихи

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.
Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail:  jakovic@wp.pl  или преку полето Брза Апликација, со назнака ЗА МАГАЦИОНЕР

КЛИКНИ