Редач – Пакувач во производство (реон Аеродром - Усје)

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 13.08.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент, водечка компанија во прехранбената индустрија , потребни се канидидати за позиција:

Редач – Пакувач во производство (реон Аеродром - Усје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Пакување на производи

 • Ставање на декларации на производите

 • Вршење на проверка на пакувањата

 • Редење на готови производи и полупроизводи

 • Извршување на работни задачи кои произлегуваат од системот за квалитет и безбедност на храна

 

БАРАМЕ:

 • Средна стручна спрема

 • Со и без работно искуство

 • Организирана, педантна и одговорна личност

 • Насочена кон остварување на резултати

 

НУДИМЕ:

 • Почеток на вработување од 25.08.2017 година

 • Договор на определено време, со можност на неопределено време

 • Работа во смени

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ