АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК – ФАКТУРИСТ

 • Објавен пред 3 месеци
 • T&D Distillery
 • Активен до 16.04.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Охрид

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК – ФАКТУРИСТ

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Високо образование се смета за предност
 • Место на живеење Охрид
 • Пол – женски
 • Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)
 • Познавање на Англиски јазик (деловна коресподенција)

Основни работни задачи:

 • Работа на компјутер, внесување податоци
 • Водење евиденција на дневно ниво
 • Прием на повици и комуникација со клиенти

Очекувани способности и вештини:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Аналитички способности, упорни и енергични
 • Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба
 • Позитивен пристап
КЛИКНИ