ДПТУ Ескаватори МК Дооел Скопје: Дипломиран Градежен Инженер

Дипломиран Градежен Инженер

ДПТУ Ескаватори-МК Дооел Скопје има потреба од вработување на:

  •  2 (два) Градежни Инженери со Овластување А.

Потребни квалификации:

  • Минимум 5 години работно искуство,
  • Овластување А,

Вашите CV-ja испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »