Eлектричар

За компанијата: Везе Шари како еден од најголемите производители на свежи конзумни јајца во Македонија своите почетоци ги има од 2000 година, во село Требош, Тетово, како заедничка германско-македонска инвестиција со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО
  • Активен до 28.01.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

Активни огласи од ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО:

Комерцијалист - Источна Македонија - Дистрибутер

ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО има потреба од електричар.

Од кандидатот се бара да биде одговорна и организирана личност со високо развиена свест за лојалност и чесност, да има професионален пристап кон работата и да има развиено висока способност за индивидуална и тимска работа.

Огласот е отворен до 20.01.2021 година.

Сите заинтересирани кандидати можат да се пријават на тел: 070/409-400 или да ги испратат своите биографии на [email protected]