Општ работник

За компанијата: Пехар Скопје е компанија која работи во областа на надворешното и внатрешното рекламирање со цел да понуди квалитетни решенија на регионалниот пазар. повеќе за компанијата »

ПЕХАР Скопје е во потрага по ОПШТ РАБОТНИК

Пехар Скопје е компанија која работи во областа на надворешното и внатрешното рекламирање со цел да понуди квалитетни решенија на регионалниот пазар. Благодарение на стручниот персонал, квалитетот во работата и современата технологија имаме создадено широка палета на услуги како гравирање на разни материјали, ласерско гравирање, припрема на логоа, лиење на метална галантерија и производи како пехари, медали, плакети, привезоци, плочки, сувенири, беџови, натписи за на врата итн.

 

Работни задачи:

  •  Производство на привезоци, значки, медали...

 

Сите заинтересирани испратете го своето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »