ВЕТ ВОХ ОБЛОЖУВАЛНИЦИ

  • Објавен пред 10 месеци
  • BET BOX
  • Активен до 22.02.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Кочани

Спортска обложувалница ВЕТ ВОХ  бара оператори (женски и машки пол) за Кочани
-Познавање на работа со компјутери
-Пожелно е познавање на спорт
-Способност за работа во група и функционирње во тим
Доколку сакате да аплицирате пратете CV со слика на
е-адресата:betboxkariera@gmail.com
Наведете за кој град аплицирате.
Сите апликации ќе бидат третирани како строго доверливи

КЛИКНИ