Асистент за човечки ресурси

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Флекс Кредит:

Кредитен референт - Советник за клиенти - Кичево

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »