Француска компанија LDI Group вработува

  • Објавен пред една недела
  • LDI GROUP
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Телефонски оператор
  • Локација: Скопје

Француска компанија LDI GROUP објавува КОНКУРС за слободни работни места ДИСПОНЕНТ за меѓународен транспорт и логистика

Работни задачи:
-Организирање на меѓународен транспорт и логистика

Потребни квалификации:
– Минимум ССС
– Пожелно работно искуство во организирање на меѓународен транспорт и логистика
– Одлично познавање на англиски јазик
– Познавање на француски, полски, романски или друг јазик ќе се смета за предност
– Познавање на компјутерски вештини MS Office ( Word. Excel…)

Потребни вештини :
– Развиени организациски и комуникациски способности
– Познавање на сите аспекти на работење во меѓународен транспорт и логистика
– Одговорност, енергичност, флексибилност
– Почитување и навремено извршување на работните задачи

Услови:
– Работно време 40 часа неделно од понеделник до петок. Можно работење во смена (прва и втора)

Заинтерисираните кандидати да испратат CV (со фотографија по можност) и мотивационо писмо на е-маил:

[email protected]

Краен рок за аплицирање: до пополнување на слободното место

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.