ТЕХНИЧКА СЕКРЕТАРКА

  • Објавен пред 4 месеци
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Пантерфакс има потреба од ТЕХНИЧКА СЕКРЕТАРКА 

Потребни квалификации:

  • познавање на англиски јазик
  • познавање на компјутери
  • средно или високо образование
  • комуникативност, трудољубивост, истрајност во завршување на работните задачи 

Апликациите пратете ги на маил: astrapan@gmail.com

www.panterfax.com

www.panterfarm.com

 

КЛИКНИ