Негователки

  • Објавен пред 7 месеци
  • ПУ Лабос
  • Активен до 21.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Потребни се негователки за работа во дом за стари лица. Тел за контакт 078/40 44 95 

КЛИКНИ