Специјалист за контрола на квалитет

За компанијата: Компанијата Пурпласт се наоѓа во ТИРЗ Скопје 2 - Бунарџик и работи во автомобилската индустрија, а своите производи ги извезува во 36 земји во светот. Во индустрискиот капацитет во ТИРЗ Скопје 2, Пурпласт произведува пластични компоненти за компании кои произведуваат автобуси и камиони. повеќе за компанијата »

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Одговорен/на за проверките во производство
 • Известува и истражува за неправилности и предлага корективни и превентивни акции.
 • Ја следи примената на системот за квалитет во сите департменти во производството преку инспекции и ревизии.
 • Одговорен/на за менаџирање и калибрација на целата мерна опрема.
 • Да прави димензионални и други мерења (тврдина на материјал, дебелина на материјал и др.), согласно барањата на процесот на производство.
 • Ги идентификува/пронаоѓа грешките и помага при отсранување на истите
 • Припрема на техничка документација

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Познавање на турски јазик ќе се смета за предност
 • Способност за прецизна работа со детали;
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови.
 • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
 • САМО ПРВА СМЕНА ОД 08:00-16:00 (Понеделник-Петок)
 • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во РСМ;
 • Годишен регрес
 • Минат труд
 • Обезбеден автобуски превоз до работното место и назад;
 • Обезбедена исхрана во современа кантина;

Работно време од Понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

Доколку сте заинтересирани аплицирајте на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати.

Компанијата Пурпласт се наоѓа во ТИРЗ Скопје 2 - Бунарџик и работи во автомобилската индустрија, а своите производи ги извезува во 36 земји во светот. Во индустрискиот капацитет во ТИРЗ Скопје 2, Пурпласт произведува пластични компоненти за компании кои произведуваат автобуси и камиони.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »