Помошници во продавница (реон Тетово)

 • Објавен пред 12 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 12.08.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

За вработување кај наш клиент потребни се:

Помошници во продавница (реон Тетово)

 

ЗАДАЧИ:

 • Редење на облека и распоредување во продавницата

 • Диплење на облеката

 • Алармирање на облеката

 • Попис на облека

 • Помош при останати работи во продавницата

 

БАРАМЕ:

 • Со и без работно искуство

 • Позитивен однос

 • Уредност и дисциплинираност

 

ПОНУДА:

 • Привремено вработување (за ден 16.08.2017)

 • Работа во 2 смени (една смена од 17:00 до 01:00 и втора смена од 21:45 до 05:45)

 • Социјално осигурување

 • Фер и коректно плаќање

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

КЛИКНИ