Фармацевт

  • Објавен пред 3 недели
  • Блуфарма ДООЕЛ
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

БЛУФАРМА ДООЕЛ итно вработува ФАРМАЦЕВТ со положен стручен испит и лиценца за работа.

Кандидатите кои се заинтересирани своите професионални биографии можат да ги испратат на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака “Фармацевт“

БЛУФАРМА ДООЕЛ Е ПРИВАТНА КОМПАНИЈА ЗА ПРОМЕТ НА ГОЛЕМО СО ЛЕКОВИ И МЕДИЦИНСКИ ПОМАГАЛА…www.blufarma.mk