FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

РЕЦЕПЦИОНЕР

 • Објавен пред 11 месеци
 • Hotel Victoria Skopje
 • Активен до 20.04.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Потребни квлалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Одлично познавање на англиски јазик (познавање на друг странски јазик ќе се смета за предност)
 • Со или без работно искуство
 • Познавање на MS Office пакет програми (Word и Excel)

Опис на работно место:

 • Прием на гости
 • Воспоставување контакти со гостите и клиентите
 • Позитивни, тимски ориентирани и спремни да се носат со предизвиците на работното место

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Тимска работа и професионален однос кон клиент
КЛИКНИ