Градежен инженер

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 28.01.2022
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 034/320-990

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компаниja од Македонија која повеќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

Градежен  инженер- работа во изведба   

реон Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование (Градежен факултет)
 • Познавање на англиски јазик
 • Активно познавање на компјутерско работење

Одговорност и задачи:

 • Водење на техничка документација
 • Контрола и квалитет на процес на градба
 • Контрола на градежна документација
 • Организација и управување на градба
 • Деловна коресподенција, раководење со тим, извештаи кон претпоставен

Личен Профил:

 • Организираност и одговореност
 • Комуникативност
 • Лојалност, иницијативност, темелност и позитивен став
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

тел.070/387-583

барај огласи за вработување » барај останати огласи »