Платена Пракса за Административно работење и продажба

  • Објавен пред 6 месеци
  • Весмар
  • Активен до 06.12.2018
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Весмар има потреба од практикант со можност за вработување за извршување на административни задачи и продажба

Работни задачи:

Комуникација со постоечки клиенти
Истражување на пазарот и остварување комуникација со нови клиенти
Дневни административни тековни обврски

Услови за аплицирање:
Аналитички и истражувачки вештини.
Комуникативни, флексибилни, динамични способности.
Одлично познавање на Англиски јазик
Работа со компјутери (Windows, Office365)

Заинтересираните кандидати што ги исполнуваат условите своето CV да го достават на следната адреса: 
wesmarsolutions@gmail.com

Кандидатите ќе бидат контактирани за да се закаже состанок за интервју.

КЛИКНИ