Електро Инженер

Плата од 55.000 ден.

За компанијата: Од своето основање во 1993 година, бирото за дизајн и инженерство „ИВАНОВ инженеринг“ работеше на низа важни објекти во рамките на својата деловна гранка - архитектонски дизајн и конструкција на згради.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Иванов Инженеринг е во потрага по ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР да се приклучи во нашиот тим во Скопје

  • Mин. 5 години Работно искуство во проектирање на основни проекти (+ од 5 години работно искуство ќе се смета за предност)
  • Поседува соодветно овластување од КОАИ 
  • Платата ќе се дефинира согласно работното искуство на кандидатот

Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим доставете ни го вашето CV и портфолио на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака оглас за електро инженер најдоцна до 30.04.2024 год.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »