Oбезбедувачи (Реон Скопје)

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Помошници во продавница

За вработување кај наш клиент потребни се:

Oбезбедувачи (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Заштита на имот
 • Заштита на производи
 • Заштита на вработени и на потрошувачи

БАРАМЕ:

 • Работно искуство не е неопходно
 • ССС
 • Лиценца за обезбедување на имоти и лица

ПОНУДА:

 • Привремено вработување на 1 месец, со можност за продолжување
 • Работа во смени
 • Годишен одмор од 20 денови

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ