Платена пракса во КАРИЕРА.мк

За компанијата: KARIERA.mk е веб сервис кој произлезе како синергија на тимови со 10 годишно искуство во областа на вработувањето и во областа на модерните ИТ решенија. KARIERA.mk нуди преглед на актуелните огласи... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Кариера Онлајн
  • Активен до 29.06.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

КАРИЕРА.мк како веб сервис кој ги спојува компаниите со најсоодветните кандидати за вработување на сите студенти од маркетинг областа им овозможува платена летна пракса "

Зошто пракса во КАРИЕРА.мк?

  • Одлична прилика што ќе ти овозможи да го запознаеш светот на маркетинг просторот,
  • Ќе имаш можност да работиш на реални проекти и да си дел од една маркетинг стратегија во која ќе имаш простор да ја покажеш својата креатива,
  • Ќе стекнеш практични знаења, ќе запознаеш нови луѓе, но и ќе се забавуваш;
  • Твојата работа ќе биде менторирана од повеќе докажани професионалци во областа;
  • Сите студенти кои ќе ја завршат обуката ќе добијат сертификат за учество.

Праксата има можност да трае од еден месеци до три месеци исполнети со работа и дружење почнувајќи од 29.06.2021

Сите амбициозни и заинтересирани студенти кои имаат интерес во полето на маркетингот можат да земат учество и да аплицираат на копчето аплицирај или на [email protected]

Пријави се веднаш и кажи ни во една реченица зошто баш ти си вистинскиот тип за нас.