Вработување во област на мала пракса

Happy Pet бара нов член во своето семејство.

Услови:

  • Ветеринарен лекар со минимум 3 години искуство или ветеринарен техничар со минимум 5 годишно искуство во мала пракса (домашни миленици)
  • Возачка дозвола
  • Подготвеност за работа на терен и итни интервенции на територија на град Скопје и околината

 

Аплицирање со мотивациско писмо и CV на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 01.02.2022 година.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »