Технички Секретар/Office assistant

 • Објавен пред 8 месеци
 • Green Life Skopje
 • Активен до 20.05.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Компанијата Греен Лифе Скопје бара едно лице на позиција Технички секретар со полно работно време. 

Главни одговорности и задачи:

 • Комуникација со клиенти и соработници во странство,
 • Патување во странство
 • Водење на административна евиденција,
 • Контакти и соработка со различни институции, со цел доставување и подигнување на документација
 • Прием и проследување на документи,
 • Матична евиденција,
 • Деловна коресподенција,
 • Прием на странки.

Потребни квалификации: 

 • ВСС (ќе се смета како предност),
 • Познавање англиски јазик напредно ниво (Bussiness English)
 • Поздавање на MS Office
 • Високо развиени комуникациски вештини,
 • Возачка дозвола Б-категорија

Вашите CV-a потребно е да ги доставите на следната е-маил адреса: greenlifeskopje@gmail.com

КЛИКНИ