Административен работник со италијански јазик

 • Објавен пред 2 месеци
 • Диа Груп Лајтинг
 • Активен до 26.03.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа ДИА ГРУП ЛАЈТИНГ  има потреба од вработување на:  

    Административен службеник со  познавање на италијански јазик

Потребни квалификации:

 • Познавање на Италијански Јазик (високо ниво).
   
 • Претходно искуство во финансии и администрација.
   
 • Искуство со компјутерска работа, активно работење со MS Office.
 • Многу добри комуникациски вештини
 • Многу добри организациски вештини

Одговорности и задачи:

 • Одржување контакти со веќе постоечки соработници
 • Воспоставување комуникација со нови соработници
 • Организирање на состаноци
 • Административна евиденција
 • Фактурирање, уплати, електронско плаќање

Заинтересираните кандидати може да аплицираат со праќање на своето CV на италијански јазик на:

office@dyagrouplighting.com

КЛИКНИ