Флекс Кредит: ТИМ ЛИДЕР -ДРАЧЕВО

ТИМ ЛИДЕР -ДРАЧЕВО

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »

Флекс Кредит ДОО е дел од меѓународна финансиска група, која од 2013 година обединува компании специјализирани за кредитирање на потрошувачи во Источна и Јужна Европа. Во компанијата работат над 2.000 високо квалификуван кадар и соработници, во над 250 филијали во пет европски земји – Македонија, Шпанија, Бугарија, Романија и Босна.

За ефикасно и ефективно исполнување на финансиските потреби на нашите клиенти имаме потреба од зголемување на нашиот тим и објавуваме оглас за позицијата:

 

ТИМ ЛИДЕР – ФИЛИЈАЛА ДРАЧЕВО

Опис на работни задачи:

 • Навремена и ефикасна услуга на клиентите вo филијалата
 • Презентација на продуктите и услугите на Флекс Кредит, во филијала и на терен
 • Пополнување на барања за кредит и аплицирање во име на корисниците и исплата на истите
 • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит
 • Развој и одржување на базата на клиенти
 • Формирање и управување на тим од кредитни консултанти, како и нивна обука, мотивирање и контрола на терен
 • Реализирање на продажби и остварување на индивидуалните и тимските месечни цели

Потребни квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Вештини за преговарање
 • Ориентираност кон резултати
 • Аналитичко размислување и приоритизирање
 • Способност за тимска работа
 • Познавање на англиски јазик 
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата плус месечни бонуси
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг

АПЛИЦИРАЈ со испраќање на биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

ТЕ ОЧЕКУВАМЕ !
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »