VOYAGER TOURISTIC SERVICE: Шалтерски работник - авио карти

Шалтерски работник - авио карти

Туристичка агенција Voyager има потреба од:

Шалтерски работник
 

Потребни квалификации:

  • Познавање со работа на авио карти
  • IATA сертификат
  • Англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутери

 

Позицијата е за работа со авио карти
Лице за контакт: Мимоза тел. 078 393 339

Ве молам Вашата кратка биографија доставете ја на маилот  најдоцна до 01.10.2022

   [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »