Спортски новинари

Новинската агенција Макфакс бара 2 (два) спортски новинари, со најмалку две години работно искуство на интернет портали.

Заинтересираните лица да ги испратат своите биографии на следнава адреса: administracija@makfax.com.mk

КЛИКНИ