Шпедитер

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Возачи со „D“ Категорија

  1. ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Шпедитер со искуство во Велес,

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

 

  1. Завршено високо образование,
  2. Познавање на Англиски јазик,
  3. Со лиценца за вршење на застапување при царинење,
  4. Возачка дозвола Б-категорија,

 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail andrijana@deniint.com.mk

 

КЛИКНИ