Административен работник

За компанијата: АЛФА АУДИО е ексклузивен дистрибутер на многу познати светски брендови со висок квалитет. Компанијата има своја дилерска мрежа во Македонија, Косово, Црна Гора, Србија и Албанија. Ние сме компанија за... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Алфа Аудио
 • Активен до 22.07.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Се бара административен работник за office администрација на канцеларијата на Алфа Аудио Скопје.

Работни обврски и задачи:

 • материјално работење во софтвер за таа намена
 • евиденција и ажурирање на влезни и излезни фактури
 • водење на деловодна книга
 • водење на досиеа на вработените
 • работа со електронско банкарство
 • познавање на тендерско работење
 • за плус ќе се смета познавање на сметководствено работење

Кандидатот треба да е личност која би се вклопила во постоечкиот тим и тимската работа. Работно време од понеделник до петок од 09 до 17 часот.

Вашето CV пратете го на [email protected]