FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Магационер - Возач

  • Објавен пред 11 месеци
  • ТЕРМО СИСТЕМ
  • Активен до 19.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Термо Систем дооел од Скопје, работи со продажба на опрема за греење, соларни системи, водовод и климатизација, има потреба од вработување на лице за следната работна позиција: МАГАЦИОНЕР - ВОЗАЧ
Потребни квалификации: - Образование ССС – Предност со работно искуство во дистрибуција на роба и работа во магацин - Основно познавање на работа со компјутер - Возачка валидна дозвола со Б категорија.
Личен профил: - Висока мотивираност, самоиницијативност - Тимска работа - Способност за преземање одговорност .

Сите заинтересирани да пратат CV на македонски јазик со слика и мотивационо писмо на termosistem91@gmail.com со назнака Магационер - Возач.

 

КЛИКНИ