Овластен/а сметководител/ка

За компанијата: Хотел Континентал е најголемиот хотел во Република С. Македонија и добро познат по својата долга традиција на извонредно сместување во соби, добра храна, како и организација на коктели, семинари, конференции, состаноци, дипломи и свадби. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Интернешнл Хотелс АД Скопје:

Собарка - Хаусмајтор

(преземи го огласот во Word)

ОВЛАСТЕН/А  СМЕТКОВОДИТЕЛ/КА

 • Високо образование/Економски факултет Универзитет ,,Св.Кирил и Методиј/ Пожелно –Департман СМЕТКОВОДСТВО,ФИНАСИИ И РЕВИЗИЈА
 • Минимум 5 години работно  искуство
 • Познавање на Англиски јазик и работа со компјутер (Microsoft Office)
 • Подготвеност за работа под притисок
 • Одлично познавање и активно работење со апликациитe од MS Office пакетот и сметководствените апликации
 • Активно следење и познавање на актуелните промени, случувања и законски регулативи во областа на финансиите и сметководството
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности, посветеност, лојалност, доверливост, комуникативни и презентерски вештини, вештини за организирање, капацитет за тимска и независна работа
 • Изработка и анализа на месечни извештаи

Личен профил:

 • Одлични комуникациски вештини и способност за работа во тим, љубезност, трудољубивост, совесност;
 • Одговорност во извршувањето на задачите и проактивен пристап кон работата;
 • Одговорна и лојална личност и позитивен став;
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности;
 • Упорност и насоченост кон остварување на резултати;
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови, испратете ја Вашата Професионална Биографија (CV) на следнава e-mail адреса: job@hotelcontinental.com.mk со задолжителна назнака на апликацијата “Сметководител/ка 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »