Агент за недвижен имот

  • Објавен пред 10 месеци
  • ФЛОКС КМ ДООЕЛ
  • Активен до 14.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Флокс - агенција за недвижности има потреба од агент за недвижен имот.

Задолжителна е возачка дозвола Б категорија (активен возач).

Контакт: 078/405-439

Вашето CV пратете го на floks_km@yahoo.com

КЛИКНИ