Електротехники инженер (Раководител)

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар. има потреба од нови лица во својот тим.

 Електротехнички инженер - Раководител на погон електрика   1 извршител ( реон Скопје)

Потребни квалификации:

-        ВСС (електро технички факултет)

-        Овластување изведба, проектирање и надзор

-        работно искуство мин. 3 години

-        Познавање на англиски јазик

-        Активно познавање на компјутерски апликации (ACAD,MS Office)

-        Познавање на законска и подзаконска регулатива од областа на градежништвото

-        Возачка дозвола Б категорија

 

Одговорност и задачи:

-        Раководење на проекти

-        Организација на работењето

-        Деловна коресподенција, раководење со тим, извештаи кон претпоставен    

Личен Профил:

-        Флексибилност

-        Одговорност и вредна личност

-        Организираност

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ