општ работник

  • Објавен пред 11 месеци
  • Аква Планет
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Аква Планет има потреба од водоинсталатери и општи работници!

Контакт: 070/228-516

КЛИКНИ