Магационер

  • Објавен пред 7 месеци
  • HELIOS Македонија
  • Активен до 15.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нов  соработник на следната работна позиција :

МАГАЦИОНЕР

Задачи и одговорности:.

·      Прием на роба и подредување на истата во магацинот,

·      Вршење физички активности: утовар, истовар и транспорт на материјалите.

·      Следење на состојба на роба во магацин (рокови на употреба , декларирање на робата и др.)

·      Припрема  на роба за клиенти,

 

Потребни квалификации:

·      Средна стручна спрема –ССС

·      Управување со електричен и моторен  виљушкар

·      Физичка способност за ракување  со стоката

·      Познавање на основен Microsоft Office пакет (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

·      Возачка дозвола ,,Б,, категорија - активен возач

 

Личен профил:

·       Одговорна и лојална личност

·       Самоиницијативност при извршување на работните задачи

·       Способност за индивидуална и тимска работа

 

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса hr@heliosmk.com, најдоцна до 15.02.2019 г. . Избор на пријавените кандидати ќе се изврши во рок од 45/90/120 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавените кандидати доколку ги исполнуваат наведените услови во огласот.

 

Избраните кандидати ќе треба да достават и потврда за неосудуваност.

КЛИКНИ