Графички Дизајнер за Akcija.com.mk

Ти си креативна личност, размислуваш современо, имаш искуство во графички дизајн, имаш ведар дух и сакаш дружење со истомисленици?
Ти си само за во Akcija.com.mk!

Паблик Медиа-Вирал, сопственик на најголемата онлајн продавница www.Akcija.com.mk, вработува графички дизајнер

Твои задачи:

 • Да се грижиш за навремена изработка на објавите за социјалните мрежи.
 • Навремено да ги ажурираш податоците на веб страната.
 • Да бидеш целосно вклучен/а во процесот на изработка на креативните решенија.
 • Доколку имаш искуство со видео монтажа, ќе биде предност.
 • Да бидеш весел/а и да се дружиш со колегите :).

За тебе:

 • Искуство од најмалку 3 години во делот на графички дизајн.
 • Напредно познавање на Adobe Photoshop, InDesign и Illustrator.
 • За голема предност ќе се смета познавање на Adobe Premier Pro и After Effects.

Наши задачи:

 • Да се погрижиме да бидеш среќен/среќна во нашата компанија.
 • Да имаш одлична работна атмосфера.
 • Да имаш after-work дружење.
 • Да имаш постојан раст и развој.
 • Да бидеш задоволен/на со твоите примања, како и да имаш бонуси базирани на успешност во работата.

За нас:
Ние сме компанија која постои веќе 10 години на нашиот пазар. Застапници сме за повеќе меѓународни компании за балканот, а во Македонија сме најпознати по онлајн продавницата www.Akcija.com.mk и првиот само-склопувачки мебел кај нас, Монако Мебел.

Испрати го твоето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  и очекувај повик од нас!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »