Административен работник

  • Објавен пред 8 месеци
  • Кала Биро ДООЕЛ - HAPPENING
  • Активен до 09.10.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Битола

Кала Биро ДООЕЛ - HAPPENING има потреба од административен работник.

Квалификации:

  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери
  • Добри комуникациски способности
  • Работа во тим
  • Претходно искуство е пожелно
КЛИКНИ