ПЗУ Др Маргита Смилева: Административен асистент

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПЗУ Др Маргита Смилева
  • Активен до 03.02.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Стоматолошката ординација ПЗУ "Др Маргита Смилева" има потреба од административен асистент.

Потребни квалификации:

  • ССС или ВСС
  • одлично владеење на компјутерските апликации (Microsoft Office)
  • одлично познавање на англиски и албански јазик во говорна и пишана форма, одлични организациони и комуникативни способности како и способност за тимска работа.

Опис на работа:

Административна работа на рецепција, директен и индиректен контакт со пациенти, работа на компјутер, online и телефонска комуникација, закажување на пациенти, организација на термини, праќање писма/е- mail-ови, грижа околу доаѓање и сместување на пациентите, наплата и постојана тимска работа со докторите и стоматолошките асистенти.

Предност имаат кандидати кои имаат завршено Средно Медицинско Училиште.

Заинтересираните кандидати да пратат свое CV со фотографија исклучиво на mail адреса margitasn@gmail.com.

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ