Персонал за работа во фотокопир/книжара

За компанијата: Либрос Копи е компанија која е присутна на нашиот пазар повеќе од 20години со Печатење на Книги,Скрипти и продажба на книжарски материјали и канцеларски прибор. повеќе за компанијата »

Бараме ПЕРСОНАЛ за Работа во ФОТОКОПИР - КНИЖАРА (Скопје) со/без работно искуство,

  • Две Лица на опрделено раб време
  • Две Лица на неопределен раб време

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат cv на емаил: [најави се за да го видиш е-маилот]

тел 023112 056 или

тел 071 216 380 Далибор Михајловиќ

Обезбедуваме: 

  • Редовни месечни примања
  • Пријатна атмосфера

** Сите кандидати ќе бидат исконтактирани.

** Сите апликации се третираат со доверливост.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »