Маркетинг менаџер

 • Објавен пред 10 месеци
 • ТЕРМО СИСТЕМ
 • Активен до 24.07.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ТЕРМО СИСТЕМ дооел од Скопје, работи со продажба на опрема за греење, соларни системи, водовод и климатизација, има потреба од вработување на Маркетинг Менаџер. 

Обврски:

 • Давање идеи и креирање концепти за промоција
 • Развивање, менаџирање, изведба и оптимизирање на кампањи 
 •  email marketing
 • Работа со социјалните мрежи
 • Анализа и мерење на успешноста на кампањите
 • Одржување и развој на веб страната на компанијата
 • Развивање на краткорочни и долгорочни стратегии
 • Истражување и следење на новитети на пазарот 
 • Унапредување на брендот на компанијата

Квалификации:

 • ВСС (предност - маркетинг менаџмент) 
 • Работно искуство во сектор маркетинг
 • Познавање на англиски јазик
 • Добро познавање на Microsoft Office пакетот и Photo Shop, Corel Draw
 • Познавање на веб и графички дизајн 
 • Активен возач со Б категорија

Личен профил:

 • Креативна, талентирана и мотивирана личност.
 • Трудољубивост, точност, работа со рокови
 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Деловен и професионален однос
 • Иницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа индивидуално и работа во тим

Заинтересираните да пратат CV на македонски јазик со слика и мотивационо писмо на termosistem91@gmail.com со назнака Маркетинг Менаџер.

 

КЛИКНИ