Телекомуникациски инженер за продажба

За компанијата: СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP... повеќе за компанијата »

Регионалниот телекомуникациски провајдер СофтНЕТ ЕУ дооел Скопје има потреба од телекомуникациски инженер за продажба.

Потребни критериуми за работната позиција:

  • Минимум 2 години работно искуство во продажба на телекомуникациски сервиси.
  • Високо образование, работа на терен, поддршка на техничкиот тим, исполнување на таргети за продажба.
  • Возачка дозвола - Б категорија.

Добивате редовен работен однос со дополнителни бонуси во однос на исполнување на продажбата, вашето CV испратете го на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »